KIRJAT

Yleinen kirjallisuus

kirjoja1.jpg (136471 bytes)

Ylistaron Kirjakaupalla on näytevarastossa n. 2000-2500 eri kirjanimikettä. Määrä vaihtelee jatkuvasti läpi vuoden. Näytevarastoon kuuluvat kirjat ovat melko uusia, yleensä alle 3 vuotta vanhoja. Näytevarasto muodostaa tekijän, jolla Kirjakauppa luo täyden palvelun asiakkailleen. Näytevarasto toimii siten, että kustantajat lähettävät automaattisesti määrättyjä uutuuskirjoja kirjakauppaan. Kun kauppa myi näytevarastokappaleen se tilataan normaalisti heti uudelleen varastoon.

Uutuuslähetyksiä näytevarastoon tulee läpi vuoden. Yleensä kaksi kertaa vuodessa kustantajat pyytävät palauttamaan vanhempia kirjoja, jotta uusille tulee tilaa. Jos kaupalla ei ole palauttaa pyydettyjä kirjoja laskutetaan ne normaalisti. Järjestelmän suuri etu on sen tuoma palvelevuus laajan valikoiman avulla, sillä ilman näytevarastoa olisi kirjakaupan kirjavalikoima melko pieni kattaen vain ns. hittituotteet.

Näytevaraston turvin pystyy kirjakauppa palvelemaan vaativampiakin kirjan ostajia, sillä melko usein kysytty uutuuskirja löytyy suoraan kaupan varastosta.

Näytevarasto antaa kirjakaupalle myös selvän kilpailuedun marketteja vastaan. Erikoisliikkeenä kirjakaupasta löytyy myös alan asiantuntemusta ja palvelua. Esim. lähes kaikki suomessa julkaistut saatavilla olevat kirjat löytyvät suoraan kirjakaupan rekisteristä ja niistä voidaan asiakkaalle tilata mikä tahansa kirja muutamassa päivässä. Tämä tuskin onnistuu marketeissa.

kirjoja2.jpg (71842 bytes)

 

Tule ja kysy lisää !